Concert d’estiu al cementiri

Concert d'estiu al cementiri de TerrassaEl cementiri municipal de Terrassa va obrir les seves portes el 14 de juliol de 2017 per a la celebració del concert “1 Piano & 200 Velas” del pianista David Gómez. El programa va fer un recorregut per obres pròpies de l’artista, que va aprofitar el concert per a fer la presentació del seu nou àlbum “Pianographie”. També va presentat una selecció d’obres clàssiques. El concert va tenir lloc al peu del temple multiconfessional del cementiri, i va començar a les 10 de la nit. Més informació sobre l’artista a: www.1y200.com.Cartell "1 Piano & 200 Velas"

Una manera diferent de conèixer el cementiri

El cementiri de Terrassa forma part del projecte “Cementerios vivos”, de l’Asociación Nacional de Entidades y Empresas Municipales de Servicios Funerarios y de Cementerios (AFMC). Aquesta iniciativa té l’objectiu de potenciar el coneixement del patrimoni artístic, històric, cultural i paisatgístic que s’amaga dintre dels cementiris.

Imatge promocional de "Cementerios Vivos"Funerària ajuda a la difusió del patrimoni del cementiri de manera regular amb la programació de visites guiades, la producció d’exposicions i la gestió de concerts i actuacions musicals vinculats a la celebració de Tots Sants. Aquest any, com a novetat, l’empresa municipal vol explorar noves alternatives de difusió. En aquest sentit, el concert de David Gómez serà la prova pilot d’obrir l’espai de nit per a un propòsit lúdic i cultural com és la celebració d’un concert. Amb aquestes iniciatives, Funerària vol donar una visió diferent del cementiri, obrint-lo a col·lectius que habitualment no el visiten i ajudant a normalitzar la seva acceptació per a altres usos diferents del mortuori.