Serveis especials

Els dies previs a Tots Sants i l’1 de novembre, els treballadors i treballadores de Funerària concentren els seus esforços en proporcionar la millor atenció a tots els familiars i visitants que vénen a honrar els seus difunts. Més de 40.000 persones ens visiten en poc més de 10 dies, i el cementiri ha d’estar preparat per a acollir-les. Funerària de Terrassa ha previst per aquestes dates serveis de reforç per facilitar els desplaçaments i l’accés al recinte.

Neteja i ornamentació de sepultures (servei amb reserva prèvia)
Els encàrrecs que es facin abans del 25 d’octubre gaudiran d’un 10% de descompte.

Recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda (servei gratuït amb reserva prèvia)
El dia 1 de novembre, de 9 a 18 h.

Venda de flors i complements
El Centre d’Atenció al Visitant ofereix durant tot l’any una àmplia gamma de productes per a la decoració de les sepultures. Entre els dies 21 d’octubre i 1 de novembre també s’instal·laran diverses parades de flors i complements a la zona d’accés al cementiri.

Vehicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat
Durant els dies de més visites al cementiri, s’ofereix aquest servei, per acompanyar les persones que ho necessitin a la sepultura i deixar-les després novament a l’entrada del recinte.

Autobús especial gratuït al cementiri el dia de Tots Sants
L’1 de novembre es posa a disposició dels visitants un servei especial de transport públic de 9 a 18 h. L’autobús fa el recorregut de la L1 des de l’Estació del Nord fins al complex funerari.

Ampliació d’aparcament
S’amplia la superfície d’aparcament habilitant-hi la Zona Est.

Accessos per a vianants
S’obre un accés a la Zona Est per facilitar l’entrada de les persones que aparquen a la zona ampliada, així com l’accés per a vianants del Camí dels Monjos.