Funerària publica un conte infantil sobre la mort

Es titula Un dia de comiat

Detall de la portada del conte

Funerària de Terrassa ha publicat aquest mes de febrer Un dia de comiat, un conte infantil promogut i editat per l'empresa municipal amb l'objectiu de facilitar eines perquè els infants comprenguin què és la mort i ajudar-los en el procés de dol quan hi ha una defunció al seu voltant. Es tracta d'una història explicada amb un llenguatge pensat per a la mainada, on es parla de la mort sense tabús, de manera clara i entenedora.
 
Amb aquesta actuació, Funerària vol facilitar l'acompanyament dels nens i nenes en un moment tan delicat com és el de l'últim comiat. Està pensat perquè tota la família hi participi i s'acosti plegada al tema de la pèrdua, a través d'activitats com la lectura, l'escriptura i el dibuix.


ContacteSi vols posar-te en contacte amb nosaltres, pots fer-ho presencialment, a les nostres instal·lacions, o bé per telèfon o correu postal o electrònic.

Per telèfon

Telèfon general: 93 786 94 00. Extensions (els horaris d'atenció es poden consultar aquí):

  • Atenció a les famílies: 2048, 2049
  • Administració: 2056, 2057
  • Cementiri: 2006, 2007, 2008

A Funerària també disposem d'un número gratuït d'atenció telefònica que funciona 24 hores al dia cada dia de l'any. És el 900 268 268.

Per correu postal

Si vols contactar amb nosaltres per correu postal, trobaràs l'adreça del Complex Funerari Municipal a la columna de la dreta d'aquesta mateixa plana. Mitjançant aquest enllaç pots consultar els nostres horaris.

Per correu electrònic

Pots contactar amb [email protected] per fer-nos arribar missatges de correu electrònic. Des d'aquesta bústia, traslladarem les demandes als departaments corresponents, perquè les puguin atendre tan aviat com sigui possible. Si us plau, per tal de donar agilitat a temes urgents, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon.