Funerària col·labora en l'exposició "Després de la mort", del Museu de Terrassa

L'empresa municipal participa en diverses activitats vinculades a la mostra

Cartell de l'exposicióLa Sala del Tinellet del Castell Cartoixa de Vallparadís acull entre el 28 d'octubre del 2020 i el 27 de juny del 2021 l'exposició temporal de llarga durada "Després de la mort", del Museu de Terrassa. La mostra fa un recorregut pels rituals funeraris des de la prehistòria fins a l'actualitat, i presenta materials arqueològics del fons del Museu i objectes, fotos i documentació relacionada amb les diferents maneres d'entendre l'últim comiat a través de la història.

Funerària de Terrassa, en la línia d'ajudar a difondre el patrimoni funerari de la ciutat, col·labora en diverses activitats vinculades a l'exposició.

Taller familiar al Castell Cartoixa

El Museu de Terrassa ha programat per al divendres 27 de novembre a les 17.30 hores el taller "Joies per recordar". L'activitat, patrocinada per Funerària, s'inicia amb una visita a l'exposició temporal i es completa amb l'elaboració d'un collaret de pedra. El taller és gratuït i està adreçat a infants entre els 5 i els 12 anys. Les inscripcions es poden fer per telèfon al 93 739 70 72 de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, o bé per correu electrònic a [email protected]. El taller forma part també del programa de la 25a Setmana de la Ciència (SC).

EL TALLER PREVIST PER AL 27 DE NOVEMBRE NO ES PODRÀ DUR A TERME. LAMENTEM LES MOLÈSTIES. SI LA SITUACIÓ SANITÀRIA A LA CIUTAT HO PERMET, L'ANY 2021 ES PROGRAMARAN DUES SESSIONS.

Visites comentades al cementiri municipal

En el marc de l'exposició, s'han programat també dues visites guiades al cementiri municipal, previstes per als diumenges 22 de novembre del 2020 i 18 d'abril del 2021, a les 11 hores. Com sempre, els recorreguts seran conduïts pel personal didàctic del Museu. Les places són limitades i, per tal de participar-hi, cal fer reserva trucant al telèfon 900 268 268. L'activitat també és gratuïta.

LA VISITA PREVISTA PER AL 22 DE NOVEMBRE NO ES PODRÀ DUR A TERME. LAMENTEM LES MOLÈSTIES. SI LA SITUACIÓ SANITÀRIA A LA CIUTAT HO PERMET, L'ANY 2021 ES PROGRAMARAN DUES SESSIONS.

Al web del Museu es pot consultar el programa sencer d'activitats i tota la informació i novetats sobre la mostra "Després de la mort".