Funerària estrena web

La nova plataforma facilita l'accessibilitat i usabilitat.

Portada de la webL'empresa municipal Funerària de Terrassa estrena aquest 2020 web corporatiu. El nou portal ofereix un disseny més net i atractiu, i una estructura de continguts més simple i intuïtiva.

El projecte implica la integració amb el sistema de gestió de continguts del web de l'Ajuntament de Terrassa. El principal avantatge en referència al sistema de gestió de continguts anterior és que permet crear un web més usable i accessible per a tothom. La migració de plataforma possibilita també optimitzar l'aplicació de la identitat corporativa i unificar el format gràfic. En general, el sistema de gestió de continguts actual permet deixar enrere limitacions tècniques de l'anterior gestor, i oferir la informació de manera més intuïtiva, senzilla i accessible.

Un web més accessible des de tots els dispositius

El sistema de gestió del web municipal, al que s'ha incorporat el web de Funerària, compleix els criteris d'accessibilitat establerts per a les administracions públiques. Així, permet que el nou web de Funerària pugui optimitzar l'accés a la informació a les persones usuràries independentment de l'eina que facin servir per accedir-hi.

El nou portal de Funerària està concebut amb disseny adaptatiu, de manera que la presentació de la visualització s'adapta a la mida i proporció dels diferents dispositius de consulta possibles. D'aquesta forma, es facilita l'accés als continguts des dels mòbils, tauletes i altres dispositius portàtils. El sistema anterior només estava optimitzat per a consulta des d'ordinadors.

Un web més intuïtiu i usable

El canvi de plataforma possibilita la consulta d'informació d'una manera més senzilla i intuïtiva, de manera que millorem l'experiència de les persones usuàries i facilitem l'accés al contingut que estan buscant. Per una part, amb la incorporació del disseny del web de l'Ajuntament, més net i amb una estètica més atractiva, s'augmenten els espais en blanc i l'interlineat, per tal de facilitar la llegibilitat. Per altra, la presentació de continguts s'ha reestructurat i simplificat per facilitar l'accés a la informació, que ara és més intuïtiu. L'objectiu és que les persones usuàries puguin trobar de manera més fàcil el que estan buscant, procurant una estructura de menús clara i una presentació efectiva de la informació. El portal compta també amb un cercador.