"La Dominical al Museu" ofereix una activitat d'Urban Sketchers al Cementiri

Les persones participants podran fer dibuixos dels elements artístics més destacats

Vista aèria del Cementiri MunicipalFunerària i el Museu de Terrassa han programat una sessió d'Urban Sketchers que forma part de "La Dominical al Museu". L'activitat és prevista per al diumenge 16 d'abril. Les persones que hi participin faran un recorregut guiat pels elements artístics més destacats del Cementiri, a càrrec del personal educatiu del Museu. Durant la visita, disposaran de temps per a fer esbossos i dibuixos dels elements que més hagin cridat la seva atenció.
 
Aquesta actuació té com a objectiu donar a conèixer el patrimoni funerari de la nostra ciutat a través de la posada en pràctica de les habilitats expressives. L'import és de 4 euros per persona, i la inscripció es fa a través d'un formulari que el Museu de Terrassa ha habilitat per a fer reserva de plaça.
 
"La Dominical al Museu" ofereix propostes originals per a donar conèixer el patrimoni de Terrassa des d'una perspectiva diferent. Les rutes es fan de gener a juny i de setembre a desembre.
 
Durant tot l'any, Funerària i el Museu també posen a disposició dels centres escolars una activitat d'Urban Sketchers adreçada al públic infantil i juvenil, que forma part de la Guia de serveis educatius.