Visita guiada al cementiri municipalFunerària de Terrassa organitza, juntament amb el Museu de Terrassa, itineraris guiats pel Cementiri Municipal.

Durant les visites genèriques, amb una duració aproximada de 90 minuts, es fa un recorregut pels elements arquitectònics, escultòrics i ornamentals més destacats del Cementiri. Aquestes convocatòries, a més d'oferir una visió general del patrimoni, i, per tant, d'una part de la història de la ciutat, ens presenten una lectura més lúdica del Complex Funerari. En aquest sentit, el cementiri municipal és un espai singular, ja que està no només concebut pel seu ús propi, sinó com a lloc on passejar i parc de memòria. Això fa que, durant les visites, les persones participants tinguin l'oportunitat de descobrir detalls desconeguts d'aquest equipament municipal.

Funerària i el Museu també organitzen recorreguts temàtics per Tots Sants i altres itineraris específics amb motiu d'alguns esdeveniments de la ciutat, o a petició de diferents col·lectius.

Totes les visites són gratuïtes i estan conduïdes per personal educatiu del Museu de Terrassa. L'aforament és limitat.

Trobareu mes informació a l'apartat "Visites, itineraris i tallers" del web del Museu de Terrassa.

Mitjançant aquest enllaç es pot consultar el plànol dels elements artístics destacats del cementiri municipal de Terrassa.