Funerària recupera la 18a edició del cicle "El cinema i la mort"

L'empresa municipal la va haver d'anul·lar l'any 2020 a causa de la situació sanitària

"El cinema i la mort" 2022

Funerària de Terrassa recupera la 18a edició del cicle "El cinema i la mort", que es va haver d'ajornar l'any 2020 a causa de la situació sanitària.

Durant tres dimarts consecutius del mes d'abril, es projectaran pel·lícules que, de manera directa o indirecta, ens conviden a fer una reflexió i a apropar-nos al debat sobre la mort. L'objectiu és ajudar a normalitzar l'acceptació i el tractament d'aquest tema, que sovint es considera tabú culturalment.

L'edició d'enguany ofereix tres de les quatre propostes que s'havien previst el 2020. La quarta ja no té distribució i no s'hi podrà exhibir. El llargmetratge que inaugurarà el cicle el 5 d'abril serà El viaje de sus vidas. El dimarts 12 hi ha prevista la projecció de Yo, él y Raquel. Com a tancament, Funerària ha programat Book Club el dia 19.

Les sessions es fan al Cinema Catalunya (carrer de Sant Pere, 9) a les 17 i a les 19.30 hores. La reserva de seients implica la donació de dos euros, que es dedicarà, íntegrament, al centre de distribució social d'aliments El Rebost. La recollida de les acreditacions es pot fer a la taquilla mitja hora abans de cada projecció.