Tots Sants 2019Quan s'acosta l'1 de novembre, Funerària de Terrassa prepara un programa d'activitats per a commemorar la festivitat de Tots Sants. Entre els actes programats destaca la tradicional visita guiada al Cementiri i el record a les persones difuntes de l'1 de novembre.

 

Programa d'activitats Tots Sants 2023

Programa de Tots Sants 2023

Exposició "El Simbolisme de la creu"

Del 17 d'octubre a l'1 de novembre, a l'entrada del Cementiri. Funerària de Terrassa i el Museu de Terrassa presenten una reflexió sobre el Cementiri com a espai patrimonial de memòria col·lectiva. Aquesta vegada tractant el significat de la creu. 

Acompanyament musical

1 de novembre. S'habiliten 3 punts musicals per acompanyar la visita al Cementiri, durant el matí.

Visita guiada

Visites els dies 22 i 29 d'octubre, a les 11 h. Lloc de trobada a la porta principal del Cementiri. Passejada pel Cementiri i visita comentada a l'exposició "El simbolisme de la Creu", a càrrec del personal educatiu del Museu de Terrassa. Places limitades. Cal reservar cita prèvia trucant al 900 268 268. La inscripció és totalment gratuïta per a les persones participants.

Record de les persones difuntes, al Temple multiconfessional

1 de novembre a les 11 h, acte d'oració per al procés espiritual de les ànimes. Organitza: Comunitat Bahà'í. · A les 12.30 h, celebració eucarística en sufragi de les persones difuntes.