Guia d'activitats i serveis educatiusDurant el període lectiu, Funerària i el Museu posen a disposició dels centres educatius diverses accions que formen part de la Guia d'activitats i serveis educatius.

Activitats al Cementiri

Aquestes iniciatives s'adapten a les necessitats dels diferents grups i nivells, i es personalitzen per a procurar que les persones participants tinguin l'oportunitat de conèixer, de manera adaptada a la seva edat, una part molt interessant de la història de Terrassa a través del Cementiri. La voluntat de Funerària i el Museu és ajudar a difondre el patrimoni històric, cultural i artístic que acull el Cementiri de la nostra ciutat, tot procurant que l'alumnat pugui descobrir-lo també com a lloc d'esbarjo i de retrobament entre passat, present i futur.

Visita guiada "Descobreix el Jardí de la Memòria"

Recorregut comentat pel cementiri, que permet una primera presa de contacte amb l'evolució de l'equipament i la seva vinculació amb la història de la ciutat.

Activitat "Urban Sketchers al Cementiri"

Ruta guiada i dibuix in situ dels elements que es poden descobrir en aquest espai de convivència de la natura, l'art, la història i el record.

Activitat "Aventura al Cementiri, l'Art Amagat"

Proposta ludificada de descoberta de la necròpolis com a espai d'art i patrimoni històric a través del treball en equip.

Taller "Som Artistes del Jardí de la Memòria. Fem Mosaics"

Itinerari guiat i creació d'un mosaic inspirat en els exemples descoberts a l'equipament.