Funerària participa en la programació d'activitats de la Fira Modernista

El Cementiri acollirà una jornada de portes obertes i ens proposa una visita guiada, la recreació d'un dol modernista i actuacions musicals

Cartell de la Fira Modernista 2023

Funerària participa en la Fira Modernista de Terrassa mitjançant la programació d'una visita guiada, una proposta de recreació i actuacions de música en directe, que formen part de les portes obertes que se celebraran en el Cementiri Municipal el dissabte 6 de maig entre les 19 i les 21 hores.

La jornada començarà amb l'obertura de l'equipament per a tothom que vulgui visitar-lo en aquest horari especial, ja sigui per a honorar els seus éssers estimats difunts, passejar-hi o bé gaudir de les activitats programades per a aquesta diada.

Per a aquelles i aquells que vulguin conèixer una mica més el patrimoni terrassenc, a les 19 hores es farà una visita guiada que se centrarà en les peces clau de l'art funerari del segle passat.

A les 20 hores, les persones que així ho desitgin podran gaudir d'una escena de recreació d'un dol modernista, acompanyada de música en directe, al voltant del panteó Alegre de Sagrera. L'escenificació anirà a càrrec de l'Associació Retrofuturista Nautilus, especialista en recreacions i història viva. El Cementiri es tancarà a les 21 hores, un cop finalitzades les activitats.

Per a gaudir de la recreació i l'acompanyament musical no és necessari fer inscripció prèvia. Ambdues activitats són totalment gratuïtes i estan obertes a tothom. Per tal de participar en la visita guiada, s'ha d'omplir un formulari que es pot trobar al web de Turisme Terrassa i fer el pagament simbòlic de la taxa d'1 euro per a la reserva de plaça.

La gran festa del modernisme terrassenc se celebra enguany els dies 6 i 7 de maig, i està dedicada a la dansa. L'Ajuntament de Terrassa la va impulsar l'any 2003 amb l'objectiu de recuperar la tradició de la Fira de Primavera i, des de l'any 2007, està reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a festa local d'interès turístic.


ContacteSi vols posar-te en contacte amb nosaltres, pots fer-ho presencialment, a les nostres instal·lacions, o bé per telèfon o correu postal o electrònic.

Per telèfon

Telèfon general: 93 786 94 00. Extensions (els horaris d'atenció es poden consultar aquí):

  • Atenció a les famílies: 2048, 2049
  • Administració: 2056, 2057
  • Cementiri: 2006, 2007, 2008

A Funerària també disposem d'un número gratuït d'atenció telefònica que funciona 24 hores al dia cada dia de l'any. És el 900 268 268.

Per correu postal

Si vols contactar amb nosaltres per correu postal, trobaràs l'adreça del Complex Funerari Municipal a la columna de la dreta d'aquesta mateixa plana. Mitjançant aquest enllaç pots consultar els nostres horaris.

Per correu electrònic

Pots contactar amb [email protected] per fer-nos arribar missatges de correu electrònic. Des d'aquesta bústia, traslladarem les demandes als departaments corresponents, perquè les puguin atendre tan aviat com sigui possible. Si us plau, per tal de donar agilitat a temes urgents, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon.