Funerària posa en marxa el servei de reproducció en continu (streaming)

Permetrà assistir de manera virtual a les cerimònies de comiat

Il·lustració de càmera amb trípodeFunerària de Terrassa posa a disposició de les famílies un servei de reproducció en continu (streaming). La incorporació d'aquesta nova proposta té la voluntat d'acostar el comiat dels éssers estimats difunts a les persones que no poden assistir a les cerimònies presencialment.

El projecte ha previst la instal·lació d'una càmera al Temple Multiconfessional i d'un sistema tecnològic que permet l'enregistrament i compartició per Internet del senyal captat.

Les persones que vulguin triar aquesta opció disposaran d'un enllaç mitjançant el qual podran fer el seguiment virtual de la cerimònia a través dels seus dispositius electrònics amb connexió a Internet, i que podran compartir. Durant aquests últims mesos de l'any, el servei s'oferirà de manera gratuïta i passarà a ser opcional a principis del 2023.

Funerària, com a empresa pública, ratifica amb aquesta actuació el seu compromís amb la millora contínua de l'atenció i el servei, incorporant avenços tecnològics i adaptant els protocols establerts per a fer-los evolucionar. En aquest cas, el fet de facilitar l'assistència virtual és especialment interessant en situacions personals o d'ubicació geogràfica que fan difícil la presencialitat.