Sentir, respectar, honrarFunerària és l'empresa municipal de serveis funeraris de la ciutat, la que sempre ha estat al costat de les terrassenques i els terrassencs quan s'han trobat en la situació d'haver d'acomiadar els seus éssers estimats.

Aquests mesos, com a empresa pública, hem refermat, més que mai, el nostre compromís amb Terrassa i amb la ciutadania. Per aconseguir-ho, ens hem adaptat, en tot moment, a les diferents situacions que s'han generat. L'objectiu ha estat garantir el millor servei possible, malgrat les limitacions que hem hagut d'afrontar.

Podeu visitar les planes Espai del record i El dol en temps de cororavirus per disposar de més informació sobre algunes de les actuacions que hem dut a terme durant aquest temps.

A continuació, també podeu consultar els avisos d'interès vigents:

Avís:

Atès el que disposa la Resolució SLT/2751/2021 del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya sobre les mesures bàsiques de protecció i prevenció, informem que es recomana que les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, tant en l'àmbit públic com privat, no superin les 10 persones. També recordem que l'ús de la mascareta és obligatori. Moltes gràcies per la seva comprensió.

Avís:

L'oficina d'atenció del cementiri ofereix atenció al públic amb servei de cita prèvia. Per a demanar hora per a dur a terme les gestions administratives relacionades amb el cementiri i la recollida de cendres, cal trucar al 937869400 i prémer l'opció 2.

Avís:

L'oficina d'atenció Topete romandrà tancada fins nou avís. Lamentem les molèsties i aprofitem per agrair la seva comprensió.