Sentir, respectar, honrarFunerària és l'empresa municipal de serveis funeraris de la ciutat, la que sempre ha estat al costat de les terrassenques i els terrassencs quan s'han trobat en la situació d'haver d'acomiadar els seus éssers estimats.

Aquests mesos, com a empresa pública, hem refermat, més que mai, el nostre compromís amb Terrassa i amb la ciutadania. Per aconseguir-ho, ens hem adaptat, en tot moment, a les diferents situacions que s'han generat. L'objectiu ha estat garantir el millor servei possible, malgrat les limitacions que hem hagut d'afrontar.

Podeu visitar les planes Espai del record i El dol en temps de cororavirus per disposar de més informació sobre algunes de les actuacions que hem dut a terme durant aquest temps.

A continuació, també podeu consultar els avisos d'interès vigents:

Avís:

Atès el que disposa la Resolució SLT/8/2022 del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya sobre les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, informem que les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, tant en l'àmbit públic com privat, no han de superar les 10 persones. També recordem que l'ús de la mascareta és obligatori. Moltes gràcies per la seva comprensió.

Avís:

L'oficina d'atenció del cementiri ofereix atenció al públic amb servei de cita prèvia. Per a demanar hora per a dur a terme les gestions administratives relacionades amb el cementiri i la recollida de cendres, cal trucar al 937869400 i prémer l'opció 3.

Avís:

L'oficina d'atenció Topete romandrà tancada fins nou avís. Lamentem les molèsties i aprofitem per agrair la seva comprensió.