Façana del tanatori

Funerària és l'empresa que gestiona el complex funerari municipal de Terrassa (tanatori, crematori i cementiri municipal). El nostre objectiu, com a empresa municipal, és dotar la ciutat d'uns serveis i uns equipaments funeraris de primer nivell i sempre des dels criteris i valors del servei públic.

La singularitat de Funerària de Terrassa respecte al sector és que ofereix un servei integral, que comprèn totes les fases del procés de comiat. Aquest fet redunda en la comoditat de les famílies, perquè facilita els tràmits en un entorn de confort i evita desplaçaments. Funerària, a més, posa a la seva disposició els seus més de 50 anys d'experiència i compromís amb les persones, el servei i la qualitat.

Guia de serveisFunerària posa a disposició de les famílies una nova versió impresa de la guia de serveis, més pràctica i funcional. El contingut està actualitzat i el disseny és net i visual. Podeu descarregar-la en PDF mitjançant aquest enllaç o bé consultar-la en línia a Issuu. També podeu visualitzar el PDF fent clic sobre la imatge de l'esquerra.