Servei d'acompanyament en el dol

Funerària està al costat dels ciutadans i ciutadanes de Terrassa en els moments més difícils. L'empresa municipal ofereix gratuïtament un servei de suport psicològic a les persones que necessiten atenció a l'hora de superar la pèrdua d'un ésser estimat.


Reflexió sobre la mort

Des de l'any 2003 Funerària programa el cicle "El cinema i la mort". L'objectiu del cicle és facilitar la reflexió sobre la mort, un tema sovint considerat tabú en la nostra societat. La reserva de cada entrada comporta la donació de dos euros, que es destina íntegrament al centre local de distribució d'aliments El Rebost.

Integració social

Personal de l'Heura treballant a l'entrada del cementiriFunerària de Terrassa col·labora o manté contractes de serveis amb empreses d'inserció laboral i centres de treball especial (Creu Roja, AIDE, PRODIS, FUPAR, l'Heura...)

Altres actuacions

Funerària manté convenis de col·laboració amb instituts i universitats per acollir alumnes en pràctiques. L'empresa municipal treballa també de manera coordinada amb altres serveis de l'Ajuntament en diferents àmbits:

  • Serveis Socials (bonificació en factures per a famílies amb recursos insuficients)
  • Educació (xerrades a escoles i col·laboració en projectes educatius)
  • Territori (foment de l'accessibilitat per a persones amb capacitats diverses)
  • Ocupació (col·laboració en la formació ocupacional en tanatopràxia)