Acompanyament en el dolFunerària proporciona gratuïtament a les persones que el sol·liciten un servei d'acompanyament psicològic per facilitar el procés de comiat dels éssers estimats. Aquest assessorament és expressament recomanable en algunes tipologies de defuncions i ofereix tractament del dol de forma personalitzada.

Grups de dol

Un temps després de la pèrdua, i sempre en funció de les necessitats de cada persona, es pot valorar la conveniència de continuar el tractament del dol mitjançant la teràpia de grup. Els grups de dol de Funerària reuneixen persones per ajudar-les a superar el dol amb tècniques de teràpia col·lectiva.

Sessions formatives

Com a part del Servei d'Acompanyament en el Dol també s'organitzen sessions de formació i xerrades destinades a professionals dels àmbits sanitari, social, educatiu i associatiu.

Mitjançant aquest enllaç es pot consultar el díptic informatiu sobre el Servei d'Acompanyament en el Dol

Canal Youtube de l'Alfons Gea (obre en finestra nova)

 

Papallones blavesEspai de dol gestacional, perinatal i neonatal

Des del mes de juliol de 2022 està operatiu l'espai de dol gestacional, perinatal i neonatal, que es pot trobar a la plaça de Tots Sants del Cementiri Municipal. El projecte té la voluntat de visibilitzar el dol per aquestes pèrdues i donar resposta a la demanda d'espais de comiat i record.

Espai de dol gestacional, perinatal i neonatal