MansFunerària proporciona gratuïtament acompanyament psicològic de fins a 12 mesos de duració per a facilitar el procés de comiat dels éssers estimats. Aquest assessorament és expressament recomanable en algunes tipologies de comiats i ofereix tractament del dol de forma personalitzada. Està adreçat a pares, mares, parelles, fills, filles i germans i germanes de la persona difunta.

El servei ofereix, sense límit de sessions i durant tot el procés, el suport telefònic d'un equip de psicologia especialitzat en la pèrdua. L'atenció es personalitza d'acord amb les necessitades de cada situació, per adaptar-se a totes les tipologies de dol i característiques individuals. Les persones interessades a fer-ne ús poden trucar a Funerària en qualsevol moment del dia, ja que l'atenció és operativa les 24 hores i els 365 dies de l'any.

Mitjançant aquest enllaç es pot consultar el díptic informatiu sobre el Servei d'Acompanyament en el Dol.

 

Papallones blavesDol Gestacional, Perinatal i Neonatal

Des del mes de juliol de 2022 està operatiu l'Espai de Dol Gestacional, Perinatal i Neonatal, que es pot trobar a la plaça de Tots Sants del Cementiri Municipal. El projecte té la voluntat de visibilitzar el dol per aquestes pèrdues i donar resposta a la demanda d'espais de comiat i record.

Espai de dol gestacional, perinatal i neonatal

El 15 d'octubre és el Dia Intenacional del Dol Gestacional, Perinatal i Neonatal.