En VidaEn Vida ofereix la possibilitat de decidir i personalitzar, en vida, els productes i serveis relacionats amb l'últim comiat.

Arribat el moment, la família o amics no hauran de preocupar-se pels tràmits i la presa de decisions.

Truca al 900 268 268 per demanar més informació. Ens ocupem de tot.

Què és En Vida?

En Vida és un concepte diferent de servei que permet a les persones que així ho desitgin contractar en vida el seu servei funerari.

L'objectiu principal del producte és que les persones que el contractin tinguin la tranquil·litat de saber que, en el moment de la seva defunció, els seus éssers estimats no hauran de prendre decisions sobre el funeral, ni fer-se càrrec del cost.

Aquesta proposta, a més, permet personalitzar el servei amb tota mena de detalls, per adequar-lo a la voluntat de cada persona i fer del comiat un acte exclusiu i sempre d'acord amb els gustos i desitjos que s'hagin definit en vida.

El producte referma el compromís de Funerària de Terrassa amb el servei i la millor atenció a les famílies, ja que garanteix que els éssers estimats no hagin de fer front a la despesa econòmica i estalvia que hagin de prendre decisions en moments tan delicats.