INFORMACIÓ IMPORTANT:

Si us plau, planifiqueu les visites al cementiri de manera esglaonada per evitar aglomeracions el cap de setmana de l'1 de novembre.

Complex funerari municipalEntre les inversions que Funerària ha fet els últims mesos per tal d'optimitzar els espais del complex funerari cal destacar:

  • Substitució del sistema de fred i calor de l'edifici del tanatori, amb la voluntat de millorar la confortabilitat de les famílies i optimitzar l'eficiència energètica de l'equipament.
  • Habilitació d'un nou dispositiu d'electròlisi salina per millorar la salubritat i higiene de l'aigua de l'estany del crematori.
  • Adquisició d'un nou vehicle amb plataforma elevadora de fèretres per al cementiri.
  • Finalització del projecte de rehabilitació dels blocs de nínxols del cementiri. La iniciativa es va engegar l'any 2016 amb l'objectiu de millorar l'estat de les façanes i teulades de les sepultures. El passat mes de març van concloure les obres de les façanes dels blocs 133, 134, 135, 136, 144, 146 i 147, amb afectació sobre un total de 2.876 nínxols. El projecte va preveure també l'ampliació de les voreres dels blocs 144, 146 i 147.
  • Incorporació de 12 noves escales metàl·liques amb plataforma i rodes per garantir la seguretat en l'accés als nínxols més elevats.
  • Habilitació de plataformes de servei (voreres) amb una amplada suficient per permetre-hi la circulació i la col·locació de les noves escales. Es preveu que les voreres de les vies 23A, 23B, 28, 28 bis, 31, 40, 43, 44, 45, 49, 51 i 52 estiguin acabades abans del final de l'any. L'actuació inclou la incorporació de ganxos de seguretat amb l'objectiu de donar estabilitat a les escales.
  • Ampliació de l'espai memorial del Jardí del Repòs.
  • Inici de les obres d'execució de la nova ossera, que s'ha previst que comencin abans del final del 2021. Durant l'any s'han fet els tràmits administratius per poder tirar endavant el projecte, la finalització del qual està programada per a abans de l'estiu del 2022.

Nou model d'enquestes de qualitat

Funerària manté, també des de la irrupció de la pandèmia de la COVID-19, el seu compromís amb la ciutat i la ciutadania. L'empresa municipal ha seguit en tot moment la normativa vigent i les indicacions de les autoritats sanitàries. L'objectiu ha estat garantir la seguretat de les famílies i del personal de Funerària, mantenir la millor atenció i continuar prestant un servei d'excel·lència.

En aquesta línia de compromís amb la qualitat, Funerària ha posat en marxa recentment un nou model digital d'enquestes de satisfacció dels serveis funeraris. Són ràpides i senzilles d'emplenar, i permeten aportar comentaris i suggeriments. El nou model en línia substitueix el format de paper que s'havia fet servir anteriorment. A més de reduir l'impacte ambiental i agilitzar-ne i facilitar-ne la gestió, permet l'obtenció immediata de resultats. La voluntat de Funerària amb aquesta actuació és continuar el camí de millora contínua i refermar el compromís amb l'atenció òptima de les famílies. L'empresa té certificat el seu sistema de gestió de la qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001:2015 des de l'any 2006, i precisament aquest 2021 n'ha renovat la certificació.