Aquest any, anem al cementiri esglaonadament per evitar aglomeracions.

Tots Sants 2021Quan s'acosta l'1 de novembre, Funerària de Terrassa prepara un programa d'actes per a commemorar la festivitat de Tots Sants. Aquest apartat web recull el programa d'activitats i serveis especials, informació d'interès i enllaç al butlletí informatiu, que aquest any serà digital.

Les activitats i serveis previstos es poden veure modificats o anul·lats per motius de prevenció i/o seguretat. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Recordem que cal seguir en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries quant a l'ús d'elements de protecció, aforaments, distàncies de seguretat i d'altres.

També recordem que, per tal que els vials siguin accessibles per a tothom, es fa necessària la retirada periòdica dels elements dipositats a les voreres dels espais comuns.

Si us plau, programeu les visites al cementiri de manera esglaonada per evitar-hi aglomeracions i circuleu per la vostra dreta a l'interior del recinte.

Butlletí informatiu

Trobareu actualitzacions sobre possibles canvis, avisos d'última hora i tota la informació sobre el programa d'activitats i serveis especials a: www.funerariaterrassa.cat/tots-sants

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Si us plau, planifiqueu les visites al cementiri de manera esglaonada per evitar aglomeracions el cap de setmana de l'1 de novembre.