INFORMACIÓ IMPORTANT:

Si us plau, planifiquin les visites al cementiri de manera esglaonada per evitar aglomeracions el cap de setmana de l'1 de novembre.

In memoriamPROGRAMA D'ACTIVITATS

 
  • Visita guiada. PLACES EXHAURIDES. Diumenge 18 d'octubre, 11 h. Visita comentada al cementiri municipal, a càrrec del personal educatiu del Museu de Terrassa. Places limitades. Cal inscripció prèvia, per telèfon, al 900 268 268. L'ús de la mascareta és obligatori a partir dels 6 anys. Cal mantenir la distància de seguretat. Si alguna persona inscrita detecta algun símptoma que podria ser compatible amb la COVID-19, no podrà participar en l'activitat.
  • Acompanyament musical. El dia de Tots Sants s'habiliten dos punts d'actuació musical, per acompanyar la visita al cementiri, de 10 a 13.30 h.
  • Record de les persones difuntes, el dia 1, al Temple Multiconfessional:
    • A les 12 h, acte d'oració per al procés espiritual de les ànimes. Organitza: Comunitat Bahá'í.
    • A les 16.30 h, celebració eucarística en sufragi de les persones difuntes.

Aquest any, degut a la situació d'excepcionalitat que estem vivint, la programació prevista d'activitats i serveis es pot veure modificada per motius de prevenció i/o seguretat.

Recordem que, en tot cas, és precís seguir les indicacions de les autoritat sanitàries quant a l'ús d'elements de protecció, aforaments, distàncies de seguretat i altres. També preguem que circulin per la seva dreta a l'interior del recinte i que programin les visites al cementiri de manera esglaonada per evitar aglomeracions el cap de setmana de l'1 de novembre.

Moltes gràcies per la seva comprensió.