INFORMACIÓ IMPORTANT:

Si us plau, planifiquin les visites al cementiri de manera esglaonada per evitar aglomeracions el cap de setmana de l'1 de novembre.

Per tal de garantir la seguretat de tothom:

Seguretat

•    L'ocupació del cementiri no pot excedir les 2000 persones alhora.

•    Segueixin les indicacions d'entrades i sortides, mantinguin 1,5 m. de distància interpersonal i circulin per la seva dreta.

•    L'ús de mascareta és obligatori.

•    Abans d'accedir al recinte, cal aplicar-se gel hidroalcohòlic.

•    No es pot menjar ni beure al cementiri.

•    Si us plau, limitin el temps d'estada (màxim 1 hora) i evitin fer ús de bancs i seients.

Tots Sants 2020Quan s'acosta l'1 de novembre, Funerària de Terrassa prepara un programa d'actes per a commemorar la festivitat de Tots Sants. Aquest apartat web recull el programa d'activitats i serveis especials, informació d'interès i enllaç al butlletí informatiu, que aquest any serà digital.

 

 

Aquest any, degut a la situació d'excepcionalitat que estem vivint, la programació prevista d'activitats i serveis es pot veure modificada per motius de prevenció i/o seguretat.

Recordem que, en tot cas, és precís seguir les indicacions de les autoritat sanitàries quant a l'ús d'elements de protecció, aforaments, distàncies de seguretat i altres. També preguem que circulin per la seva dreta a l'interior del recinte i que programin les visites al cementiri de manera esglaonada per evitar aglomeracions el cap de setmana de l'1 de novembre.

Moltes gràcies per la seva comprensió.

Avís:

L'oficina d'atenció del cementiri ofereix atenció al públic amb servei de cita prèvia. Per a demanar hora per a dur a terme les gestions administratives relacionades amb el cementiri i la recollida de cendres, cal trucar al 937869400 i prémer l'opció 2.