INFORMACIÓ IMPORTANT:

Si us plau, planifiquin les visites al cementiri de manera esglaonada per evitar aglomeracions el cap de setmana de l'1 de novembre.

SERVEIS ESPECIALS

Serveis especials

  • Neteja i ornamentació de sepultures (servei amb reserva prèvia). Els encàrrecs que es facin abans del 27 d'octubre gaudiran d'un 10% de descompte.
  • Recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda (servei gratuït amb reserva prèvia, trucant abans del 30 d'octubre al 900 268 268). El dia 1 de novembre, de 9 a 18 h.
  • Venda de flors i complements. L'oficina d'atenció al visitant ofereix durant tot l'any una àmplia gamma de productes per a la decoració de les sepultures. Si les activitats a la via pública es poden desenvolupar amb normalitat, els dies al voltant de Tots Sants també  s'instal·laran diverses parades de flors i complements a la zona d'accés al cementiri.
  • Vehicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat. Durant els dies de més visites al cementiri, s'ofereix aquest servei, per acompanyar les persones que ho necessitin a la sepultura i deixar-les després novament a l'entrada del recinte. El vehicle adaptat estarà operatiu els dies 17 i 18 d'octubre i des del 24 d'octubre fins a l'1 de novembre, de 9 a 18 h.
  • Autobús especial gratuït al cementiri. Per tal de facilitar la visita esglaonada, enguany es posa a disposició de les persones visitants el servei especial de busos gratuïts al cementiri durant tres dies: el 30 i 31 d'octubre i l'1 de novembre. El dia 30 circularà de 9.30 a 12.30 h i de 16 a 18 h. El 31 i l'1 circularà ininterrompudament de 9 a 18 h. L'autobús fa el recorregut de l'L1 des de l'Estació del Nord fins al complex funerari.
  • Ampliació d'aparcament. S'amplia la superfície d'aparcament habilitant-hi la Zona Est.
  • Accessos per a vianants. Per tal de facilitar l'entrada a les persones que aparquen en la zona ampliada, Funerària habilita l'accés de la Zona Est els dies 30 i 31 d'octubre i l'1 de novembre. L'1 de novembre també estarà operatiu l'accés del Camí dels Monjos. Funerària també està treballant per habilitar altres accessos el cap de setmana de Tots Sants.

Aquest any, degut a la situació d'excepcionalitat que estem vivint, la programació prevista d'activitats i serveis es pot veure modificada per motius de prevenció i/o seguretat.

Recordem que, en tot cas, és precís seguir les indicacions de les autoritat sanitàries quant a l'ús d'elements de protecció, aforaments, distàncies de seguretat i altres. També preguem que circulin per la seva dreta a l'interior del recinte i que programin les visites al cementiri de manera esglaonada per evitar aglomeracions el cap de setmana de l'1 de novembre.

Moltes gràcies per la seva comprensió.