Façana del tanatori

El Tanatori Municipal de Terrassa és un edifici de disseny i de línies minimalistes. Es va inaugurar l'any 2002 i és obra de l'arquitecte Jordi Badia Rodríguez. Té molta llum natural i està envoltat d'àmplies zones verdes. Disposa de 10 sales de vetlla amb totes les comoditats per facilitar l'estança a les famílies.

L'edifici consta de dues plantes. A la primera, a més de les sales de vetlla, es troben el punt d'informació i atenció a les famílies, l'Oratori i el restaurant-cafeteria. A la planta semisoterrani hi ha ubicades les oficines de gestió del Complex Funerari Municipal.

Recepció

RecepcióA l'entrada del Tanatori s'ubica el punt d'informació i atenció a les famílies, on els hostes i hostesses de recepció atenen les necessitats que puguin anar sorgint als i les visitants durant l'estada al Tanatori.

Sales de vetlla

Sales de vetllaA través d'un ampli vestíbul amb agradables vistes als exteriors enjardinats, s'accedeix a les sales de vetlla. El Tanatori Municipal de Terrassa disposa de deu sales àmplies i acollidores, dotades d'un mobiliari còmode i funcional i amb patis interiors independents que garanteixen l'entrada de llum natural.

Totes les sales disposen de climatització i lavabo independent, i ofereixen detalls complementaris per fer més confortable l'estança a les famílies i visitants.

Cafeteria- restaurant

CafeteriaLa cafeteria-restaurant és un espai ampli amb molta llum natural que aporten els grans finestrals. Ofereix menú diari al migdia i servei de cafeteria de 8 a 20.30 hores.

Oficines

OficinesL'accés a la planta semisoterrani pot fer-se des de l'entrada principal del tanatori, o des de l'accés exterior independent. A la planta -1 s'hi troben les oficines de gestió del complex funerari i la zona d'atenció a les famílies (assessoria).

Oratori

Pati d'aiguaL'Oratori és un espai destinat a la celebració de cerimònies (tant laiques com religioses), amb aforament per a 150 persones. Té entrada exterior per la zona est de l'edifici i interior a través del Pati d'aigua. Els altres espais per a cerimònies del complex són el Jardí i el Temple Multiconfessional, ubicat a l'interior del Cementiri.

Jardí

JardíFunerària posa a disposició de la ciutadania des del mes d'agost de 2022 el Jardí, un espai exterior per a cerimònies. La voluntat de l'empresa amb aquesta incorporació és ampliar el ventall actual de serveis, permetent noves opcions de comiat que es puguin adaptar a totes les necessitats. De fet, l'objectiu de la posada en marxa d'aquesta instal·lació és poder configurar, en un entorn diferent, cerimònies especials i totalment personalitzades per tal d'oferir una vivència única a les famílies.

Parc infantil

La zona d'esbarjo infantil està ubicada a l'espai enjardinat davant de l'accés al Tanatori.