Façana del tanatori

El tanatori municipal de Terrassa és un edifici de disseny i de línies minimalistes. Es va inaugurar l'any 2002 i és obra de l'arquitecte Jordi Badia Rodríguez. Té molta llum natural i està envoltat d'àmplies zones verdes. Disposa de 10 sales de vetlla amb totes les comoditats per facilitar l'estança a les famílies.

L'edifici consta de dues plantes. A la primera, a més de les sales de vetlla, es troben el punt d'informació i atenció a les famílies, l'oratori i el restaurant-cafeteria. A la planta semisoterrani hi ha ubicades les oficines de gestió del Complex Funerari Municipal.

Recepció

RecepcióA l'entrada del tanatori s'ubica el punt d'informació i atenció a les famílies, on els hostes i hostesses de recepció atenen les necessitats que puguin anar sorgint als i les visitants durant l'estada al tanatori.

Sales de vetlla

Sales de vetllaA través d'un ampli vestíbul amb agradables vistes als exteriors enjardinats, s'accedeix a les sales de vetlla. El tanatori municipal de Terrassa disposa de deu sales àmplies i acollidores, dotades d'un mobiliari còmode i funcional i amb patis interiors independents que garanteixen l'entrada de llum natural.

Totes les sales disposen de climatització i lavabo independent, i ofereixen detalls complementaris per fer més confortable l'estança a les famílies i visitants.

Oratori

Pati d'aiguaL'oratori és un espai destinat a la celebració de cerimònies (tant laiques com religioses), amb aforament per a 150 persones. Té entrada exterior per la zona est de l'edifici i interior a través del "Pati d'aigua". L'altre espai per a les cerimònies és el temple multiconfessional, ubicat a l'interior del cementiri.

Cafeteria- restaurant

CafeteriaLa cafeteria-restaurant és un espai ampli amb molta llum natural que aporten els grans finestrals, amb vistes a la zona de jocs infantils. Ofereix menú diari al migdia i servei de cafeteria de 8 a 20.30 hores.

Oficines

OficinesL'accés a la planta semisoterrani pot fer-se des de l'entrada principal del tanatori, o des de l'accés exterior independent al costat de la zona de jocs infantils. A la planta -1 s'hi troben les oficines de gestió del complex funerari i la zona d'atenció a les famílies (assessoria).

Parc infantil

Parc infantilFunerària posa a disposició de les famílies una zona d'esbarjo infantil al costat de l'edifici del tanatori.