Imatge aèria del complex funerari, amb la ciutat de fons

Situat a l'est de la ciutat, en un recinte d'11 hectàrees, el Complex Funerari Municipal de Terrassa és un equipament modern que dona servei a les ciutats de Terrassa, Matadepera i Viladecavalls, sempre des dels criteris i valors del servei públic.

El complex disposa d'un Tanatori amb 10 sales de vetlla, un Crematori amb tres forns d'última generació, el Cementiri Municipal (amb prop de 30.000 sepultures), oficines, una cafeteria-restaurant, 350 places d'aparcament i un parc infantil.

Imatge aèria de l'aparcament

 

L'aparcament ofereix espai per a motocicletes,  places reservades per a persones amb mobilitat reduïda i punts de càrrega de vehicles elèctrics. Està dissenyat de manera que disposa de grans avingudes com a eixos circulatoris que condueixen a cadascun dels equipaments del complex. També disposa de vials per als vianants i grans zones verdes i de jardí.

La nostra singularitat respecte al sector és que oferim un servei integral, que comprèn totes les fases del procés de comiat. Aquest fet redunda en la comoditat de les famílies, perquè facilita els tràmits en un entorn de confort i evita desplaçaments.