“El cinema i la mort” 2017

Imatge del 15è cicle "El cinema i la mort"El 15è cicle “El cinema i la mort” arriba a Terrassa. Durant quatre dimarts consecutius, els espectadors podran gaudir de les projeccions que s’han seleccionat aquest any en doble sessió, a les 19 i a les 22 hores. Les pel·lícules parlen de manera directa o indirecta de la mort. Cada entrada comportarà la donació d’un euro, que es destinarà íntegrament al centre local de distribució d’aliments El Rebost.

El cicle comença el 28 de març amb la projecció d'”El nuevo Nuevo testamento”, una sàtira belga de l’any 2015 dirigida per Jaco Van Dormael i protagonizada per Pili Groyne, Benoît Poelvoorde, Marco Lorenzini, Yolande Moreau i Catherine Deneuve, entre d’altres.

La programació continua el 4 d’abril amb l’estatunidenc “Bernie”, de Richard Linklater, protagonitzada per Jack Black, Shirley MacLaine i Matthew McConaughey.

“Truman” continua el cicle el dimarts 11 d’abril. La pel·lícula, dirigida l’any 2015 per Cesc Gay, compta amb les interpretacions protagonistes de Ricardo Darín i Javier Cámara.

“El hombre más enfadado de Brooklyn” completa el programa, i es projectarà el 18 d’abril com a tancament del cicle. Protagonitzada per Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage i Melissa Leo, va estar dirigida per Phil Alden Robinson l’any 2014.

PROGRAMA DEL CICLE

Cartell de la pel·lícula "El nuevo nuevo testamento"El nuevo nuevo testamento
Dimarts 28 de març
Títol original: Le tout nouveau testamentaka
Any: 2015
Durada: 113 minuts
País: Bèlgica
Director: Jaco Van Dormael

Intèrprets: Pili Groyne, Benoît Poelvoorde, Marco Lorenzini, Yolande Moreau, Catherine Deneuve, Laura Verlinden, François Damiens, Serge Larivière, Romain Gelin, Didier De Neck, Anna Tenta, Bilal Aya, David Murgia

Déu existeix i viu a Brussel·les. És un home groller, covard i masclista. La seva filla preadolescent, Ea, decideix rebel·lar-se en contra del seu pare i desvelar a les persones les dates de les seves morts.

 

Cartell de la pel·lícula "Bernie"Bernie
Dimarts 4 d’abril
Títol original: Bernie
Any: 2011
Durada: 99 minuts
País: Estats Units
Director: Richard Linklater
Intèrprets: Jack Black, Shirley MacLaine, Matthew McConaughey, Rick Dial, Gary Teague, Tommy G. Kendrick, Mona Lee Fultz, Wendy Crouse, Grant James, Juli Erickson

Bernie Tiede, subdirector de la funerària d’un petit poble de Texas i home molt estimat a la seva comunitat, comença una amistat amb Marjorie Nugent, una vídua milionària de caràcter difícil.

 

Cartell de la pel·lícula "Truman"Truman
Dimarts 11 d’abril
Títol original: Truman
Any: 2015
Durada: 108 minuts
País: Espanya
Director: Cesc Gay
Intèrprets: Ricardo Darín, Javier Cámara, Dolores Fonzi, Àlex Brendemühl, Javier Gutiérrez, Eduard Fernández, Elvira Mínguez, Silvia Abascal, Nathalie Poza, José Luis Gómez, Pedro Casablanc, Francesc Orella, Oriol Pla, Ana Gracia, Susi Sánchez, Àgata Roca, Carolina Meijer

El Julián i el Tomás, dos amics de la infància, es retroben quan el Tomás visita el Julián de manera inesperada. Junts comparteixen moments emotius i sorprenents que faran que aquests dies siguin inoblidables.

 

Cartell de la pel·lícula "El hombre más enfadado de Brooklyn""El hombre más enfadado de Brooklyn
Dimarts 18 d’abril
Títol original: The Angriest Man In Brooklyn
Any: 2014
Durada: 88 minuts
País: Estats Units
Director: Phil Alden Robinson
Intèrprets: Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage, Melissa Leo, James Earl Jones, Sutton Foster, Richard Kind, Daniel Raymont, Sunah Bilsted, Jerry Adler

La doctora substituta Sharon Gill li diu a un dels seus pacients que només li queden 90 minuts de vida. Quan s’adona que tot ha estat una equivocació, intenta de manera desesperada localitzar-lo, mentre el pacient volta per la ciutat intentant corregir els errors que ha comès durant la seva vida.

 

Mitjançant aquest enllaç es pot descarregar el díptic informatiu en PDF.