Cementiri municipal

Les cendres dels éssers estimats mereixen un lloc únic i privilegiat que, tot respectant la natura, ens ajudi a recordar-los i honorar la seva memòria.

Els especialistes en l'acompanyament al dol recomanen que les cendres restin dins d'un Cementiri, com a lloc diferenciat i propi per a les persones difuntes, ja que d'aquesta manera es facilita el procés de comiat.

Amb l'objectiu de satisfer les necessitats de les famílies i facilitar l'elecció de les opcions més adients en cada cas, el Cementiri Municipal de Terrassa ofereix un ampli ventall d'opcions per a la inhumació de les cendres.

Jardí del Repòs

Jardí del repòsEl Jardí del Repòs, ubicat a l'extrem nord-est del Cementiri, és una bonica zona natural de 2.000 metres quadrats. Permet dues opcions per a les cendres: espargiment i inhumació. A l'espai memorial, situat en un dels extrems del jardí, també s'hi poden col·locar plaques de record.

  • Mirador. Les cendres es poden espargir des d'una balconada construïda sobre un petit pendent damunt d'un rierol.
  • Gespa. Les cendres també poden inhumar-se en urnes ecològiques a la zona de gespa. Amb el transcurs del temps i l'efecte de la humitat de la terra, l'urna es dissol juntament amb les cendres.

Nínxol columbariNínxol columbari

Aquest tipus de nínxol de petites dimensions permet la inhumació de fins a vuit urnes, depenent del model.

 

Columbari modularColumbari modular

Els columbaris són sepultures dissenyades específicament per a cendres. Els podem trobar en una zona enjardinada denominada plaça de Tots Sants.


Espai cinerari comunitariEspai cinerari comunitari

L'espai cinerari comunitari està ubicat igualment a la plaça de Tots Sants. Permet l'abocament de cendres i la col·locació de plaques memorials.

Sepultura familiarSepultura familiar

Les cendres dels nostres éssers estimats poden inhumar-se també als nínxols, panteons, tombes i hipogeus.