Cementiri municipal

Les cendres dels éssers estimats mereixen un lloc únic i privilegiat que, tot respectant la natura, ens ajudi a recordar-los i honorar la seva memòria.

Els especialistes en l'acompanyament al dol recomanen que les cendres restin dins d'un Cementiri, com a lloc diferenciat i propi per a les persones difuntes, ja que d'aquesta manera es facilita el procés de comiat.

Amb l'objectiu de satisfer les necessitats de les famílies i facilitar l'elecció de les opcions més adients en cada cas, el Cementiri Municipal de Terrassa ofereix un ampli ventall d'opcions per a la inhumació de les cendres.

Jardí del Repòs

Jardí del repòsEl Jardí del Repòs, ubicat a l'extrem nord-est del Cementiri, és una bonica zona natural de 2.000 metres quadrats. Permet la inhumació de les cendres en un dels extrems del jardí. A l'espai memorial, també es poden col·locar plaques de record.

El Mirador, una balconada construïda sobre un petit pendent damunt d'un rierol, és un indret des d'on es pot contemplar la tranquil·litat d'aquest espai.

Nínxol columbariNínxol columbari

Aquest tipus de nínxol de petites dimensions permet la inhumació de fins a vuit urnes, depenent del model.

 

Columbari modularColumbari modular

Els columbaris són sepultures dissenyades específicament per a cendres. Els podem trobar en una zona enjardinada denominada plaça de Tots Sants.


Espai cinerari comunitariEspai cinerari comunitari

L'espai cinerari comunitari està ubicat igualment a la plaça de Tots Sants. Permet l'abocament de cendres i la col·locació de plaques memorials.

Sepultura familiarSepultura familiar

Les cendres dels nostres éssers estimats poden inhumar-se també als nínxols, panteons, tombes i hipogeus.