Visites guiades

Funerària de Terrassa organitza de manera periòdica, juntament amb el Museu de Terrassa, visites guiades al Cementiri Municipal. Durant les visites, amb una duració aproximada de 90 minuts, es fa un recorregut pels elements arquitectònics, escultòrics i ornamentals més destacats del Cementiri.

Les visites guiades, a més d’oferir una visió general del patrimoni, i, per tant, d’una part de la història de la ciutat, ens presenten una lectura més lúdica del complex funerari. En aquest sentit, el cementiri municipal és un espai singular, ja que està no només concebut pel seu ús propi, sinó com a lloc on passejar i parc de memòria. Això fa que, durant les visites, els participants tinguin l’oportunitat de descobrir detalls desconeguts d’aquest equipament municipal.

Funerària organitza aquestes visites guiades de manera periòdica durant l’any. També en fa d’específiques amb motiu de la Festa Major de Terrassa i per Tots Sants. Les visites, que són gratuïtes, estan conduïdes per personal educatiu del Museu de Terrassa. Les persones interessades a participar-hi, poden trucar al telèfon gratuït 900 268 268 per tal de fer la inscripció. L’aforament és limitat.

Més informació: Visites, itineraris i tallers (web del Museu de Terrassa)