Funerària de Terrassa: la teva

Funerària és l’empresa que gestiona el complex funerari municipal de Terrassa (tanatori, crematori i cementiri municipal). El nostre objectiu, com a empresa pública, és dotar la ciutat d’uns serveis i uns equipaments funeraris de primer nivell, sempre des dels criteris i valors d’un servei municipal.

La singularitat de Funerària de Terrassa respecte a altres funeràries de la ciutat és que ofereix un servei integral, que comprèn totes les fases del procés de comiat. Aquest fet redunda en la comoditat de les famílies, perquè facilita els tràmits en un entorn de confort i evita desplaçaments. Funerària, a més, posa a disposició de la ciutadania els seus més de 50 anys d’experiència i compromís amb les persones, el servei i la qualitat.

La millor elecció. 900 268 268

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és la_teva_trians_asseguranca.jpgLa llibertat d’elecció de serveis funeraris és un dret de totes les famílies. A Funerària de Terrassa, el nostre objectiu és donar un servei excel·lent a tothom. En cas de defunció, truca’ns al 900 268 268. T’informarem dels passos a seguir per iniciar la tramitació, i t’acompanyarem durant tot el procés. Truca’ns també en cas de tenir contractada una assegurança de decés, ja que tenim acords de col·laboració amb totes les asseguradores.

La que t’ho ofereix tot en un únic lloc

Amb 10 sales de vetlla, 350 places gratuïtes d’aparcament i fàcil accés en transport públic, som els únics que t’oferim tots els serveis funeraris (tanatori, crematori i cementiri) en un mateix recinte. Tot, amb l’objectiu que tant la persona difunta com la família rebin l’atenció que necessiten en un únic lloc, i no hagin de fer desplaçaments.

La que deixa els beneficis a la ciutat

Funerària de Terrassa és la funerària municipal de la teva ciutat. El nostre objectiu, com a empresa pública preocupada per l’excel·lència, és dotar la ciutat d’uns serveis i uns equipaments funeraris de primer nivell, des de l’ètica i els valors del servei públic. Som de Terrassa i ens mou la vocació de servei a Terrassa i a la nostra ciutadania. Per això, els excedents econòmics de la nostra activitat es reverteixen íntegrament en la ciutat.

La de tota la vida

Funerària de Terrassa és l’empresa que presta els serveis funeraris a la ciutat des de l’any 1965. Durant aquest temps hem estat sempre al costat de la ciutadania, millorant cada dia fins a convertir-nos en un referent per la qualitat del nostre servei. Som la funerària de tota la vida. La del cementiri. La del complex funerari.