Tanatori

IMG_8648_escalada_baner

El Tanatori Municipal

El Tanatori Municipal de Terrassa és un edifici de disseny minimalista amb tots els detalls necessaris perquè les famílies s’hi sentin ben acollides. Disposa de molta llum natural i està envoltat d’amplies zones verdes.

L’edifici consta de dues plantes. A la primera es troben el punt d’informació i atenció a les famílies, les sales de vetlla, l’oratori i el restaurant-cafè.

A la planta -1 es troben les oficines de gestió del Complex Funerari Municipal.

Sales de vetlla (1a. Planta)

A través d’un ampli vestíbul amb agradables vistes a l’exterior enjardinat s’accedeix a les sales de vetlla.

Es tracta de deu sales àmplies i acollidores, amb patis interiors independents que garanteixen l’entrada de llum natural.

Totes les sales disposen de climatització lavabo independents, i ofereixen detalls complementaris a les famílies.

Oratori (la planta)

Al costat del pati d’aigües de davant del vestíbul hi ha l’oratori, un espai destinat a la celebració de cerimònies civils o religioses, amb aforament par a 150 persones.

Restaurant-cafè (la planta)

Davant del pati d’aigües del Tanatori, hi ha el restaurant-cafè, un espai ampli amb grans finestrals que donen llum natural i vistes al jardí d’infants i a zones verdes. Ofereix menús diaris i servei de cafeteria.

Oficines (planta-1)

Pot accedir-se a les oficines des de l’entrada principal del Tanatori, o bé utilitzant l’entrada exterior independent de la planta -1. Aquí es troben els despatxos on els assessors atenen les famílies, les oficines de gestió del Complex Funerari,
on es poden fer totes les gestions i tràmits administratius.